Data

Turismebarometeret

Hestehoved på Lolland
Hestehoved
Erhvervfremmebestyrelsen Inzights Destination SydkystDanmark VisitLolland-Falster DKNT logo

Destination SydkystDanmark, VisitLolland-Falster og analysebureauet Inzights gennemfører i perioden maj 2020 – april 2023 et projekt, der har til formål at løfte vidensniveauet om turismen og udviklingen i turismen i området til gavn for områdets SMVere og DMOerne.

I projektet ønsker vi bl.a. at indsamle data i samarbejde med overnatningssteder, attraktioner, seværdigheder etc. og dermed skabe et samlet datagrundlag til brug for den fremtidige turismeudvikling i området. Al data bearbejdes af analysebureauet Inzights og behandles naturligvis fortroligt.

Datadrevet turisme model

 

Knap

Projektet har flere grene, hvoraf en af dem er dataindsamling i samarbejde med overnatningssteder. Her arbejdes med overvågning af den overnatningstal, besøgstal og fremtidige bookingsituation, således der hurtigt og agilt kan arbejdes målrettet med at udnytte ledig kapacitet. Herudover arbejdes med at kortlægge gæsteoplevelsen og adfærden og dermed skabe et samlet billede af tilfredsheden og adfærden i destinationerne – dette som input til udvikling af nye oplevelses- og servicekoncepter såvel overordnet på destinationsniveau og for det enkelte overnatningssted.

I sidste ende skal mere viden og indsigt gerne lede til flere overnatninger, højere gæste tilfredshed og større turisme omsætning

 

 

ikon overnatningstal

Ikon tracking af gæsternes adfærd

Ikon event evalueringer

Ikon event evalueringer

Ad hoc

Kontakt

Lindy Kjøller
VisitLolland-Falster
Udviklingschef
+45 20 33 50 44
lk@visitlf.dk

Heidi Larsen
Destination SydkystDanmark
Netværks- & forretningsudviklingschef
+ 45 21 56 39 96
hl@vism.dk

Stephanie Hamilton
Destination SydkystDanmark
Projektleder 
+ 45 29 24 42 94
sh@vism.dk

Torben Djurhuus Mortensen
VisitLolland-Falster
Projektleder
+45 51 85 18 68
tdm@visitvlf.dk

Projektet er støttet af

Erhvervfremmebestyrelsen