SydkystDanmark
Næstved Gågade Shopping

Shopping i Næstved

Næstved er destinationens absolut største og livligste handelsby. Her finder du både et charmerede bycentrum fyldt med special butikker, Næstved Storcenter der byder på indendørs shopping og Næstved Megacenter der huser de helt store butikker. 

Næstved City

Næstved city har et rigt og livligt handelsliv med mange forretninger, restauranter og cafeer. Bymidten er som skabt til en osetur, og et godt udvalg af cafeer og hyggelige drikkesteder gør det nemt at finde en ”parkeringsplads” til de mindre shoppinglystne i selskabet. Hver onsdag og lørdag er der torvedag på byens centrale torv, Axeltorv, hvor det er muligt at finde et større udvalg af blomster, frugter og specialvarer. Flere gange om året bliver der også afholdt ”Citynight” med ekstra lange åbningstider i byens butikker.

 

Besøger du byen omkring højtider såsom jul, halloween eller påske vil du uden tvivl finde byens torve og gader pyntet ekstraordinært op. 

 

I Næstved City er der mere end 2.000 gratis p-pladser, og skulle de være fyldt op, kan I altid få plads til bilen på en af de tre betalings p-pladser, der er i byen.

Næstved City

Se Næstved City

Næstved Storcenter

Er det regnvej eller koldt, eller skal der bare shoppes igennem, så kan det uden tvivl anbefales at besøg Næstved Storcenter - Destinationens største shoppingcenter. 

 

Med mere end 65 specialforretninger og et stort Bilka varehus, har Næstved Storcenter stort set alt, hvad et hungrende shoppinghjerte kan begære. Her kan man finde en bred vifte af sko, tøj, brugskunst, design, bøger og elektronik. Her er Bilka med et bredt udvalg af dagligvarer og beklædning foruden et kæmpe havecenter. Har man brug for en pause er der flere restauranter, cafeer og udskænkningssteder. 

 

Næstved Storcenter byder også på flere lounge områder der byder på afslapning eller kiggeri på mange af de eksotiske fisk i centrets store akvarium. 

 

Over året byder Næstved Storcenter på mange forskellige aktiviteter og events - mange med børn i fokus. Der er blandt andet "Late night shopping", skattejagte, tegnekonkurrencer, koncerter og shows. 

Næstved Storcenter

Få inspiration her